Timjans Örtagård & Visningsträdgård

Adress: Flahult 2, 570 03 Vrigstad Visa karta

Adress: Flahult 2, 570 03 Vrigstad

Här kan du botanisera 150 olika medicinväxter. Njut av härliga dofter och färger.

Även traditionella växter med början i vårlökarnas prakt och avslut vid höstanemonernas ljuva blomster. I trädgården finns en mångfald av små som större sittplatser, oaser där du kan fika i lugn och ro. Varför inte låna en trädgårdsbok att koppla av en liten stund. Gardenshopen är öppen samma tider som vårt café. Här hittar du plantor och inredning samt turistinformation. Fråga gärna personalen om du letar efter speciella turistmål så hjälper de gärna till. Vi talar svenska, engelska, tyska.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer
  +46 706346275
 • Gatuadress
  Flahult 2
 • Postort
  570 03 Vrigstad
 • Webbsida
 • Öppettider
  öppet 1/5-30/8

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 21,3 km
Hotel Vidöstern i Värnamo är ett fullservicehotell som har öppet dygnet runt. Vi ligger precis i knutpunkten mellan väg 27 och E4:an. Hos oss kan du trivas och må väl. Vi erbjuder prisvärt boende i 57 moderna och fräscha rum, fri parkering och fri tillgång till bastu.
Vandrarhem och grupplogi

Store Mosse nationalpark, STF Vandrarhem

Avstånd: 21,3 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.