Timmerdammens Put and Take

Adress: Böttemåla 1, 330 17 Rydaholm Visa karta

Adress: Böttemåla 1, 330 17 Rydaholm

Böttemåla Gård är belägen nära natursköna Getaryggarna, ca 25 km söder om Värnamo. Här är du välkommen att fiska regnbågslax i Timmerdammen, en damm på 4000 m2 i en lugn, lantlig och avkopplande miljö med skogen som närmsta granne. Uthyrning av fiskeutrustning finns om så önskas. Öppet 10 maj-31 oktober.

Ett fåtal ställplatser för husbil/husvagn kan erbjudas i anslutning till dammen. Här finns grillplats och en mysig loge med anor från det gamla bondesamhället i rustik miljö för trevliga stunder.

Lax 80 SEK/kg 3stycken fiskar
Ställplats 100 SEK/dygn

Visa mer

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 19,9 km
Hotel Vidöstern i Värnamo är ett fullservicehotell som har öppet dygnet runt. Vi ligger precis i knutpunkten mellan väg 27 och E4:an. Hos oss kan du trivas och må väl. Vi erbjuder prisvärt boende i 57 moderna och fräscha rum, fri parkering och fri tillgång till bastu.
Vandrarhem och grupplogi

Store Mosse nationalpark, STF Vandrarhem

Avstånd: 35,4 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.