Turridning på haflingerhästar - Stall Sonakull

Adress: Sonakull 15, 33031 Kulltorp Visa karta

Adress: Sonakull 15, 33031 Kulltorp

Stall Sonakull ligger strax utanför Kulltorp. Här kan du rida på haflingerhästar i en fantastiskt vacker natur med varierande ridvägar och kuperad terräng. Välj mellan heldagstur, halvdag eller kanske en skymningsritt?

Vi hjälps åt att matcha ryttare och hästar utefter din tidigare ridvana, även helt ovana ryttare är varmt välkomna till Stall Sonakull! Ridstilen är westerninspirerad eftersom det är en ridstil som är enkel att förmedla och passar perfekt i terrängen.

Har du ännu inte förmågan att balansera dig i arbetstrav genom att rida lätt, får du räkna med att vi för hästarnas skull håller nere tempot. Det är alltid minst en ridguide med på turen.

Visa mer

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 21,5 km
Hotel Vidöstern i Värnamo är ett fullservicehotell som har öppet dygnet runt. Vi ligger precis i knutpunkten mellan väg 27 och E4:an. Hos oss kan du trivas och må väl. Vi erbjuder prisvärt boende i 57 moderna och fräscha rum, fri parkering och fri tillgång till bastu.
Vandrarhem och grupplogi

Store Mosse nationalpark, STF Vandrarhem

Avstånd: 10,4 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.