Nötkött från Hamra Håkansgård

Adress: Hamra Håkansgård 1, 33010 Bredaryd Visa karta

Adress: Hamra Håkansgård 1, 33010 Bredaryd

Hos Hamra Håkansgård kan du beställa närproducerat nötkött från ekologiskt uppfödda kvigor. Gårdens produktion är certifierad. Köttet hängmöras 14 dagar för bästa mörhet. Nötlådan är anatomisk och innehåller styckdetaljer från hela djuret, från filé till färs. Allt är vakuumförpackat och uppmärkt, bara till att lägga i frysen.

Gården har ingen gårdsbutik. Välkommen att beställa ditt kött via telefon!

Kött från Hamra Håkansgård säljs även hos ICA nära i Bredaryd och ICA supermarket i Gnosjö.

Kvigorna/stutarna föds upp på gården som ligger mellan Bredaryd och Reftele. Deras foderstat består i huvudsak av gräs. Genomsnittlig ålder vid slakt är 20-24 månader. Kvigorna slaktas hos Ello i Lammhult, styckningen sker hos Sjöbergs styckeri i Tenhult. Leverans av köttet sker jämna veckor.

Visa mer

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 24,5 km
Hotel Vidöstern i Värnamo är ett fullservicehotell som har öppet dygnet runt. Vi ligger precis i knutpunkten mellan väg 27 och E4:an. Hos oss kan du trivas och må väl. Vi erbjuder prisvärt boende i 57 moderna och fräscha rum, fri parkering och fri tillgång till bastu.
Vandrarhem och grupplogi

Store Mosse nationalpark, STF Vandrarhem

Avstånd: 21,3 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.