Värnamo Simhall

Adress: Östra Kyrkogårdsgatan, 33131 Värnamo Visa karta

Adress: Östra Kyrkogårdsgatan, 33131 Värnamo

Trevligt inomhusbad för hela familjen med äventyrsplask, trampoliner, 25m bassäng och bastu. Under samma tak finns det även ett gym med utsikt över badet och en sporthall. Perfekt aktivitet för regniga dagar!

Värnamo Simhall har en 25 m bassäng med 5 stycken banor, undervisningsbassäng, äventyrsplask samt vanlig bastu och ångbastu. Här finns även styrketräningslokal. Simhallen anordnar också babysim, simskola och vattenaerobic . För att kunna låsa skåpen i omklädningsrummet behövs hänglås som finns att köpa i kassan för 40 kr.

Längs med den stora bassängen finns en mycket generös läktare för publik och simmare vid tävlingar. Godis- och kaffeautomat finns.

Visa mer

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Store Mosse nationalpark, STF Vandrarhem

Avstånd: 13,2 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.
Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 2,5 km
Hotel Vidöstern i Värnamo är ett fullservicehotell som har öppet dygnet runt. Vi ligger precis i knutpunkten mellan väg 27 och E4:an. Hos oss kan du trivas och må väl. Vi erbjuder prisvärt boende i 57 moderna och fräscha rum, fri parkering och fri tillgång till bastu.