Värnamo Yogainstitut

Adress: Jönköpingsvägen 107 b, 331 34 Värnamo Visa karta

Adress: Jönköpingsvägen 107 b, 331 34 Värnamo

Här kan man prova på yoga i rofylld miljö. Det finns olika typer av yoga för olika ändamål. Den yogaform som erbjuds på Värnamo Yoga Institut heter kundaliniyoga. Varje vecka finns det en rad olika klasser.

Det är en yogaform som kom till väst i slutet på 60 talet. Det är en yogaform som har anpassats till oss "västerlänningar". Kundaliniyoga är en fysisk och mental träningsteknik som består av andningsövningar, kroppsställningar, rörelsemönster, fokuseringstekniker och olika typer av meditationer. Det handlar om enkla, kraftfulla tekniker för avslappning och koncentration, utformade för att passa människor i alla olika åldrar. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet är på avancerade kroppsställningar.

Ring kundtjänst på Medborgarskolan för mer info: Tel. 075-241 68 30

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer
  +46 75-241 68 30
 • Telefonnummer (Bokning)
  +46 75-241 68 30
 • Gatuadress
  Jönköpingsvägen 107 b
 • Postort
  331 34 Värnamo
 • E-post
 • Webbsida

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Store Mosse nationalpark, STF Vandrarhem

Avstånd: 10,8 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.
Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 4,9 km
Hotel Vidöstern i Värnamo är ett fullservicehotell som har öppet dygnet runt. Vi ligger precis i knutpunkten mellan väg 27 och E4:an. Hos oss kan du trivas och må väl. Vi erbjuder prisvärt boende i 57 moderna och fräscha rum, fri parkering och fri tillgång till bastu.