Lanna Golfklubb

Adress: Horshult, Lanna , 330 10 Bredaryd Visa karta

Adress: Horshult, Lanna , 330 10 Bredaryd

Lanna Golfklubb har två 9-hålsbanor. Båda banorna är av kuperad ängs- och skogskaraktär, belägna i vacker natur. Långhålsbanan, Ängavattnet, utmanar både hög och låghandicapade.

Trantorpsbanan par 3 är även öppen för Pay and Play spel, vilket innebär att inget grönt kort behövs. Klubbor finns att hyra på plats. Öppet för greenfeespelare under säsongen.

Varje år arrangeras ett stort antal tävlingar. En stor utbildnings- och träningsverksamhet pågår i stort sett hela året.

Visa mer

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Store Mosse nationalpark, STF Vandrarhem

Avstånd: 13,4 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.
Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 19,3 km
Hotel Vidöstern i Värnamo är ett fullservicehotell som har öppet dygnet runt. Vi ligger precis i knutpunkten mellan väg 27 och E4:an. Hos oss kan du trivas och må väl. Vi erbjuder prisvärt boende i 57 moderna och fräscha rum, fri parkering och fri tillgång till bastu.