Biostaden Värnamo

Adress: Jönköpingsvägen 15, 331 34 Värnamo Visa karta

Adress: Jönköpingsvägen 15, 331 34 Värnamo

I Värnamo kan du se de senaste filmerna i den mysiga biosalongen. I foajén finns försäljning av biljetter, popcorn, läsk och snacks. Biografen ligger i Gummifabriken på plan 3. I salong 1 finns en av Sveriges största biodukar.

Biograf Skandia är en del av Svenska Bio som hade premiär hösten 2012. Här visas de senaste filmerna, även i 3D. Biljetter kan du enkelt och smidigt både förboka och köpa på internet, men även över disk i foajén innan filmen.

Visa mer

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 3,5 km
Hotel Vidöstern i Värnamo är ett fullservicehotell som har öppet dygnet runt. Vi ligger precis i knutpunkten mellan väg 27 och E4:an. Hos oss kan du trivas och må väl. Vi erbjuder prisvärt boende i 57 moderna och fräscha rum, fri parkering och fri tillgång till bastu.
Vandrarhem och grupplogi

Store Mosse nationalpark, STF Vandrarhem

Avstånd: 12,2 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.