Utefolk - Event & Outdoor

Visa karta

Utefolk - Event & Outdoor erbjuder aktiviteter och upplevelser med naturen i centrum. Lär känna dina vänner eller arbetskollegor på ett avslappnat och roligt sätt genom mångkamp, teambanor, klättring eller repellering.

Utefolks aktiviteter är mobila och riktar sig till grupper där förbokning krävs. Utefolk samarbetar med många företag och erbjuder ett helhetskoncept där möteslokaler, mat och boende kan inkluderas.

Med Utefolk kan du och ditt sällskap själva vara med och laga maten utomhus. Vad sägs om sotad lax med vildmarksbröd, serverad på ekplanka? Eller en kopp kokkaffe, lagad över öppen eld? Kombinera gärna med mångkamp, teambanor eller klättring.

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer (Bokning)
    +46 705319464
  • Mobilnummer
    +46 705319464
  • E-post

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Store Mosse nationalpark, STF Vandrarhem

Avstånd: 13 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.
Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 9,1 km
Hotel Vidöstern i Värnamo är ett fullservicehotell som har öppet dygnet runt. Vi ligger precis i knutpunkten mellan väg 27 och E4:an. Hos oss kan du trivas och må väl. Vi erbjuder prisvärt boende i 57 moderna och fräscha rum, fri parkering och fri tillgång till bastu.