Värnamos hetaste grillplatser

Visa karta

I Värnamo finns det ett stort antal grillplatser. På alla badplatser i kommunen finns tillhörande grillplats som är fri för alla att använda. Läs mer om badplatserna i kommunen i länken nedan. Vi har även våra personliga favoriter -En modern nära city, en för sportälskaren och en för den som söker stillheten och en känsla av vildmarken.

Våra personliga favoriter är:
Grillpaviljongen i Apladalen- Med tak över huvudet och en modern grillplats är Apladalens grillpaviljong perfekt både i vått och torrt. Ta med barnen och grilla i en härlig miljö nära till både lekpark och natur! Ved finns på plats.

Borgen- Detta är ett perfekt område för sportälskaren! På Borgen finns det friluftsliv i form av mountainbike, längdskidåkning, orientering, löpning och mycket annat. Ta en paus eller avsluta dagen vid grillplatsen.

Grilla korv i Store Mosse- Det finns tre eldstäder i Store Mosse nationalpark. Vid Lövö, Svänö och utanför naturum. Här finns färdigkluven ved som man får använda. Ta med något att tända med! Om naturum har öppet är du välkommen att ta med din mat in och värma dig.

Show more