Snöskovandring sommartid - Utforska mossens öar

Adress: Store Mosse nationalpark , 330 33 Hillerstorp Visa karta

Adress: Store Mosse nationalpark , 330 33 Hillerstorp

Äventyrsguidning med snöskor utanför leden ca 4 timmar med lunchpaket. Besök på mossens öar. 1 barn under 12 år gratis per betalande vuxen. Samling vid naturum Store Mosse i Hillerstorp senast kl. 10.45 för avfärd med egen bil, samåkning till startplatsen för vandringen.

Vi lämnar den trygga leden och går ut på den blöta mossen med hjälp av snöskor som vi spänner fast på kängorna/stövlarna. Vi studerar köttätande växter, vitmossor och djurliv på väg mot några av mossens öar. Lunchpaket med mat odlad i samklang med naturen. Sedan lämnar vi packningen på ön och ger oss ut i områden sällan besökta av människor. Kläder efter väder.

Äventyrsguidning med snöskor utanför leden ca 4 timmar med lunchpaket.

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    +46 1022 36 130
  • Gatuadress
    Store Mosse nationalpark
  • Postort
    330 33 Hillerstorp

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Store Mosse nationalpark, STF Vandrarhem

Avstånd: 638 meter
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.
Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 16,2 km
Hotel Vidöstern i Värnamo är ett fullservicehotell som har öppet dygnet runt. Vi ligger precis i knutpunkten mellan väg 27 och E4:an. Hos oss kan du trivas och må väl. Vi erbjuder prisvärt boende i 57 moderna och fräscha rum, fri parkering och fri tillgång till bastu.