Hyr din båt hos Adventure of Småland

Adress: Långö-Tomteholm, 57002 Stockaryd Visa karta

Adress: Långö-Tomteholm, 57002 Stockaryd

Rusken är en näringsrik sjö och en av de större sjöarna i Småland. Den genomsnittliga djupet i sjön är på 3,5 meter. Sjön Rusken är klassad som en av de bästa gössjöar i Sverige. Hos Adventure of Småland kan du hyra din båt.

Den vackra sjön Rusken är ett paradis för sportfiskare. Detta bekräftas av de många sportfiskare som under maj, juni, september och oktober månad fiskar här. Hos Adventure of Småland kan du hyra fiskebåtar med spöhållare och tillhörande 4-taktsmotor samt enklare roddbåtar. På fiskecampet kan du även hyra komplett fiskeutrustning och en kunnig fiskeguide som visar de olika fiskemetoderna.

Adventure of Småland erbjuder även älgsafari, stug-, kanot- och cykeluthyrning.

Visa mer

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 22,8 km
BOKA HOTELLRUM I VÄRNAMO - där mat ingår Det familjära hotellet med det perfekta läget! Letar du hotell i Värnamo, så ligger vi strategiskt väl till, vi finns vid sydsvenska krysset i korsningen mellan E:4 an och RV 27, mitt i Småland. När du bor hos oss så ingår middag på kvällen helgfria vardagar. Hotell Vidöstern erbjuder fri parkering, generösa öppettider, god mat och här har du även nära till många aktiviteter, såsom High Chaparral, Vandalorum, Apladalen och Bruno Mathsson center. Välkomna!
Vandrarhem och grupplogi

Store Mosse nationalpark, STF Vandrarhem

Avstånd: 26,7 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-5670.cbischannel-330 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails