Spela squash i Bredaryds sporthall

Adress: Rocknevägen, 330 10 Bredaryd Visa karta

Adress: Rocknevägen, 330 10 Bredaryd

Passa på att prova på den roliga men tuffa och konditionskrävande racketsporten squash. I Bredaryds sporthall finns en squashhall med två banor samt bordtennislokal och klubbrum.

I den 40x20 meter stora hallen kan du utöva massor med olika sporter. Lokalen har utrustning för både basket och badminton, fotboll, innebandy och även mattor i olika storlekar. Golvet är linjerat för handboll, badminton, tennis, basket, volleyboll och innebandy. I sporthallen finns det handikapptoalett och 3 st omklädningsrum.

Tid bokas i förväg!

Visa mer

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Store Mosse nationalpark, STF Vandrarhem

Avstånd: 17 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.
Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 20,2 km
BOKA HOTELLRUM I VÄRNAMO - där mat ingår Det familjära hotellet med det perfekta läget! Letar du hotell i Värnamo, så ligger vi strategiskt väl till, vi finns vid sydsvenska krysset i korsningen mellan E:4 an och RV 27, mitt i Småland. När du bor hos oss så ingår middag på kvällen helgfria vardagar. Hotell Vidöstern erbjuder fri parkering, generösa öppettider, god mat och här har du även nära till många aktiviteter, såsom High Chaparral, Vandalorum, Apladalen och Bruno Mathsson center. Välkomna!
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-5670.cbischannel-330 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails