Utförsåkning i Alandsrydsbacken

Adress: Alandsryd, 331 91 Värnamo Visa karta

Adress: Alandsryd, 331 91 Värnamo

Alandsrydsbacken i Värnamo erbjuder alpin skidåkning. Här finns en snökanon som säkrar för bra snöförhållanden samt en pistmaskin som bjuder på en välpreparerad pist. För de som vill finns här möjlighet, ung som gammal, att hoppa, åka skicross, käpp, rails och gå i skidskola.

Så fort backen är åkbar erbjuds skidkola för grupper och privatlektioner från 5 år och uppåt. Skidor och snowboard finns att hyra. Det finns grillplats och värmestuga med toalett.

Om det inte är tillräckligt med snö finns det i området också motionsspår och fina promenadvägar.

Visa mer

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Store Mosse nationalpark, STF Vandrarhem

Avstånd: 10,1 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.
Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 6 km
BOKA HOTELLRUM I VÄRNAMO - där mat ingår Det familjära hotellet med det perfekta läget! Letar du hotell i Värnamo, så ligger vi strategiskt väl till, vi finns vid sydsvenska krysset i korsningen mellan E:4 an och RV 27, mitt i Småland. När du bor hos oss så ingår middag på kvällen helgfria vardagar. Hotell Vidöstern erbjuder fri parkering, generösa öppettider, god mat och här har du även nära till många aktiviteter, såsom High Chaparral, Vandalorum, Apladalen och Bruno Mathsson center. Välkomna!