Värnamo Golfklubb

Adress: Näsbyholm 5, 331 96 Värnamo Visa karta

Adress: Näsbyholm 5, 331 96 Värnamo

27-hålsbana med vacker utsikt över sjön Hindsen. Pay&Play på fullängdsbana, shop och restaurang.

En intressant, omväxlande och lagom svår bana i ett ovanligt vackert landskap. En 27-hålsbana som får sin karaktär av de stora lövträden i sluttningen ned mot sjön Hindsen. Ondulerade greener i måttlig storlek, som gör dem svåra att träffa, är också utmärkande för banan.

Här finns också en trevlig restaurang med utsikt över banan och sjön. Värnamo Golfklubb har ett stort utbud av lektioner och kurser som passar alla nivåer. Nybörjarkurser, närspelslektioner, privatlektioner m.m.

Visa mer

Om denna aktivitet

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 8,2 km
BOKA HOTELLRUM I VÄRNAMO - där mat ingår Det familjära hotellet med det perfekta läget! Letar du hotell i Värnamo, så ligger vi strategiskt väl till, vi finns vid sydsvenska krysset i korsningen mellan E:4 an och RV 27, mitt i Småland. När du bor hos oss så ingår middag på kvällen helgfria vardagar. Hotell Vidöstern erbjuder fri parkering, generösa öppettider, god mat och här har du även nära till många aktiviteter, såsom High Chaparral, Vandalorum, Apladalen och Bruno Mathsson center. Välkomna!
Vandrarhem och grupplogi

Store Mosse nationalpark, STF Vandrarhem

Avstånd: 14 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-5670.cbischannel-330 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails