JIREEL

Område: Värnamo
Arena/Plats: Gummifabriken
Kategori: Evenemang, Musik, teater och nöje
Datum: Fredag 29 mar 2019

JIREEL- vårturné "STORA NAMN"
Med ett enormt succéår i ryggen och ny musik på G åker Jireel på en omfattande turné som tar honom till Gummifabriken den 29 mars. Turnén, som han valt att kalla för ”Stora Namn”, gör han tillsammans med en gästakt per stad så vänta er en storslaget kväll! DJ Diego Mami värmer upp innan JIREEL går ut på scen. Andra DJs som kommer att värma upp dansgolvet under kvällen är DJ CODERS och DJ DOSE.
JIREEL: Den artistiska succén var ett faktum, de musikaliska framgångarna och drömmarna uppfyllda och ett nytt liv utstakat redan innan han hade hunnit fylla 18. Födelsedagen till ära firade han med att släppa albumet ”18” – ett av 2018 års mest omtyckta och kritikerrosade verk från ett av landets mest unika artister
Singeln “Cataleya” nådde platina-status omgående och från Grammisgalan 2018 gick Jireel med fyra nomineringar och prisad som “Årets Nykomling”. Av Nöjesguiden tilldelades han Stockholmspriset för Musik 2017 och på P3 Guld kammade han hem titeln som ”Årets Artist”.
Nu när året går mot sitt slut är hans namn åter på musik-Sveriges läppar igen, tack vare gästspelet på Stors tolkning av Linnea Henriksson-låten “Säga mig” – en låt som hänger kring Spotify-listornas topplaceringar och streamats över två miljoner gånger på mindre än en månad.

Om Diego Mami
Den unga Dj:n Diego Mami började sin DJ-karriär för bara två år sedan men är redan ett av de stora namnen på den urbana DJ-scenen i Sverige. Han började med att fylla dansgolven på klubbarna i Stockholm och spelar nu landet runt. När Diego spelar så vet man att det blir en bra fest med mycket dans och hype. Han är även DJ till artisten Jireel som han tar med sig till Gummifabriken nu den 29:e mars.


Om CODERS
Coders är en svensk DJ duo som består av Joel Wallin och Johannes Egerhag
DJ-duon Coders skapades våren 2018 då Joel och Johannes valde att gå ihop tillsammans för att kunna satsa hårt på det dom tidigare har drivit enskilt. Joel som gick tidigare under DJ namnet Jowa,
har tidigare spelat som till exempel förband till Vigiland.

Om DOSE
DOSE är en DJ-Duo som består av felix och Oskar. Duon spelar och gör producerar egen musik inom musik genre EDM. Duon är från Värnamo och planerar att släppa sin första låt Haunted i början av nästa år!
INSLÄPP FRÅN 21.00 DJ Diego Mami går på 21.00
JIREEL börjar spela cirka 23.00
DJ CODERS och DJ DOSE går på cirka 00.00
16+ DROGFRITT.

Föreställningsinformation
29 Mar 2019, 21.00 - 30 Mar 2019, 01.00
Biljettpris: 140 kr
Scen: Livesal
Ort: Värnamo

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
29 Mar
Fredag 29 mar 2019 21:00 - 01:00 Gummifabriken

Kontaktinformation

Bra att veta

Prisinformation
Biljettpris: 140 kr

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 3,5 km
Hotel Vidöstern i Värnamo är ett fullservicehotell som har öppet dygnet runt. Vi ligger precis i knutpunkten mellan väg 27 och E4:an. Hos oss kan du trivas och må väl. Vi erbjuder prisvärt boende i 57 moderna och fräscha rum, fri parkering och fri tillgång till bastu.
Vandrarhem och grupplogi

Store Mosse nationalpark, STF Vandrarhem

Avstånd: 12,2 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Visit Värnamo
Järnvägsplan 1, Värnamo
+ (46) 0370-188 99
info@visitvarnamo.se
Öppet året om