LUNCHFÖRELÄSNING MED STOCKHOLMS FISKEKUNG NILS MOLINDER

Område: Värnamo
Arena/Plats: Vandalorum
Kategori: Evenemang, Föreläsningar, Mat och dryck
Datum: Fredag 1 feb 2019

Som en bärande idé om vikten av mötet mellan praktik och akademi, erbjuder Vandalorum lunchföreläsningar med olika föreläsare och teman. Dessa äger rum i samband med intagandet av en god lunch.

Nils Molinder är en av Sveriges mest framstående kockar och driver idag ett flertal berömda restauranger i Stockholm så som Melanders fisk, Ulla Winbladh, Konstnärsbaren och legendariska Wedholms fisk. Molinder kallas för ”Stockholms fiskekung” och började arbeta med fisk och skaldjur i Östermalmshallen redan som 13-åring och därefter som kock på Grand Hotel i Stockholm. 2015 var han finalist i TV4:s Kockarnas kamp. Molinder kommer att tala om sitt entreprenörskap i restaurangbranschen och om fisk igår, idag och imorgon.

Molinder kommer även att signera sin bok ”FISK – den ultimata kokboken om fisk och skaldjur”. Boken innehåller allt från tillagning, handhavande, fakta och fiske med över 150 recept på alla våra klassiska fisk- och skaldjursrecept från lätt till avancerat från vardag till fest.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
1 Feb
Fredag 1 feb 2019 11:30 - 13:00 Vandalorum

Kontaktinformation

Bra att veta

Prisinformation
Pris inkl. lunch 200 kr (180 kr för Vandalorums Vänner/studenter)

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Store Mosse nationalpark, STF Vandrarhem

Avstånd: 15,4 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.
Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 321 meter
Hotel Vidöstern i Värnamo är ett fullservicehotell som har öppet dygnet runt. Vi ligger precis i knutpunkten mellan väg 27 och E4:an. Hos oss kan du trivas och må väl. Vi erbjuder prisvärt boende i 57 moderna och fräscha rum, fri parkering och fri tillgång till bastu.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Fre 1 feb 2019 11:30 - 13:00 @ Vandalorum
OK

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Visit Värnamo
Järnvägsplan 1, Värnamo
+ (46) 0370-188 99
info@visitvarnamo.se
Öppet året om