Invigning David Svenssons konstverk

Område: Värnamo
Arena/Plats: Gummifabriken
Kategori: Evenemang, Kultur och konst
Datum: Söndag 19 aug 2018

Den 19 augusti kl. 13.00 invigs David Svenssons ljuskonstverk Återsken / Relight Chandelier i auditoriets foajé, Gummifabriken.

Konstnären kommer och berättar om sitt konstverk och hur tankarna gått under arbetets gång. Det är också finissage för Davids utställning i Blickfånget och det blir en smygtitt in i auditoriet efter invigningen. Vi serverar tilltugg och dricka, varmt välkomna!

David använder ofta så kallade readymades som utgångspunkt i sin konst, saker som haft en funktion men som inte längre används. Det har han också gjort i ljuskronan, han har varit runt på loppmarknader under flera år och köpt lampkupor i pressglas. Sådana lampkupor var vanliga förr men nu används de oftast inte längre. Med lampkuporna har han byggt upp nästan som ett landskap på en stor cirkulär glasskiva, vilket har blivit en storslagen ljusskulptur som kan beskådas underifrån, ovanifrån och utifrån.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
19 Aug
Söndag 19 aug 2018 13:00 - 14:00 Gummifabriken

Kontaktinformation

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 3,5 km
Hotel Vidöstern i Värnamo är ett fullservicehotell som har öppet dygnet runt. Vi ligger precis i knutpunkten mellan väg 27 och E4:an. Hos oss kan du trivas och må väl. Vi erbjuder prisvärt boende i 57 moderna och fräscha rum, fri parkering och fri tillgång till bastu.
Vandrarhem och grupplogi

Store Mosse nationalpark, STF Vandrarhem

Avstånd: 12,2 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Sön 19 aug 2018 13:00 - 14:00 @ Gummifabriken
OK

Karta


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Visit Värnamo
Järnvägsplan 1, Värnamo
+ (46) 0370-188 99
info@visitvarnamo.se
Öppet året om