Doug Seeger - Konsert i Värnamo

Område: Värnamo
Arena/Plats: Arken
Kategori: Evenemang, Musik, teater och nöje
Datum: Lördag 9 dec 2017

I höstas fyllde han frikyrkan i Rydaholm, nu kommer han till Värnamo på sin Julturné: Give It Away Christmas Tour. Begränsat antal biljetter så boka din biljett redan nu.

Doug är numera ambassadör för Erikshjälpen och årets julturné har fått namnet "Give it away Christmas tour". Den görs till förmån för Erikshjälpens arbete för barns rättigheter i Uganda, ett land och ett arbete som Doug själv har besökt och fått ett stort hjärta för.
– Jag har en nära relation till det eftersom jag som barn fick uppleva hur det är att leva i fattigdom. Nu har jag möjligheten att vara en del av Erikshjälpen, som är en fantastisk organisation, säger Doug Seegers.

På dessa julkonserter vill Doug komma nära sina åhörare, det blir avskalat och akustiskt med mycket känsla och värme. Doug har en förmåga att förmedla ren kärlek och vi är många som kommer att le och känna julvärmen när vi lyssnar.

Doug sjunger klassikerna "Silent Night", "Rudolph the Red Nosed Reindeer" och vackra julballaden "I´ll Be Home For Christmas" med 100% inlevelse. Precis som när han sjunger sitt eget lyckopiller "Let Me Ride With You Stacy" och den bitterljuva uppgörelsen med sin frånvarande pappa i "Daddy´s Still Around".

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
9 Dec
Lördag 9 dec 2017 19:00 - 21:00 Arken

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 0370 207 50
Kontaktperson
Pingstkyrkan Arken
Arrangör e-post
info@arkenvmo.se
Webbsida
https://www.tickster.com/sv/events/yejcmc05nlc22gf/2017-12-09/doug-seegers-give-it-away-christmas-tour

Bra att veta

Prisinformation
295:- SEK

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Store Mosse nationalpark, STF Vandrarhem

Avstånd: 12,9 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.
Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 2,8 km
Hotel Vidöstern i Värnamo är ett fullservicehotell som har öppet dygnet runt. Vi ligger precis i knutpunkten mellan väg 27 och E4:an. Hos oss kan du trivas och må väl. Vi erbjuder prisvärt boende i 57 moderna och fräscha rum, fri parkering och fri tillgång till bastu.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 9 dec 2017 19:00 - 21:00 @ Arken
OK

Karta


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Visit Värnamo
Järnvägsplan 1, Värnamo
+ (46) 0370-188 99
info@visitvarnamo.se
Öppet året om