Jesper Caron - Att leda och lyfta sig själv

Område: Värnamo
Arena/Plats: Scandic Värnamo
Kategori: Evenemang, Föreläsningar

Föreläsning om möjligheterna till ett bättre liv av Jesper Caron som är en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare.

Boka biljett via länken nedan.

Vi lever i en värld med större möjligheter än någonsin tidigare. För var och en av oss gäller det att kunna dra nytta av dessa möjligheter och inte bli ett offer för dem. Det är lätt att känna sig uppgiven, otillräcklig och efter i det höga tempot. Ändå har ingen av oss råd att hamna just efter. Denna föreläsning ger dig resurser och verktyg för att säkerställa att Du kan orientera dig i dagens snabba och föränderliga samhälle. På samma sätt som den tekniska utveckling går i en rasande fart finns det idag en större kunskap för hur människor gör för att fungera bättre.

Kunskap som bara väntar på att användas.Föreläsningen är designad så den passar perfekt för både företag, personalgrupper och som privatperson.

Det blir en kväll med mycket inspiration, värme och igenkänning från vardagen till allvar och tankar kring viktiga livsfrågor.

Skrattsalvor och känsloladdat om vartannat, en avgörande kväll och en spännande upptäcktsfärd i konsten att leda och lyfta sig själv.

Kontaktinformation

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 3 km
Hotel Vidöstern i Värnamo är ett fullservicehotell som har öppet dygnet runt. Vi ligger precis i knutpunkten mellan väg 27 och E4:an. Hos oss kan du trivas och må väl. Vi erbjuder prisvärt boende i 57 moderna och fräscha rum, fri parkering och fri tillgång till bastu.
Vandrarhem och grupplogi

Store Mosse nationalpark, STF Vandrarhem

Avstånd: 12,7 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tis 21 nov 2017 18:30 - 21:15 @ Scandic Värnamo
OK

Karta


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Visit Värnamo
Järnvägsplan 1, Värnamo
+ (46) 0370-188 99
info@visitvarnamo.se
Öppet året om