Riksettanrallyt 2018

Område: Värnamo
Arena/Plats: Bredasten
Kategori: Evenemang, Motor, Mat och dryck, [...]
Datum: Torsdag 10 maj 2018

Effekt, färgprakt, kromglans och tuffa brudar i lyxförpackning. Upplev 50-talet på nytt på ett evenemang som är allt annat än lagom. Här handlar det om vem som har den snyggaste veteranbilen eller det bästa tidstypiska ekipaget.

För 17:e gången arrangeras rallyt och den här gången sker det stora slutmålet på Bredasten i Värnamo. Förutom ett 1000-tal veteran- och entusiastfordon kommer det att finnas ett brett utbud av mat, underhållning, aktiviteter och tävlingar. Kom som deltagare eller åskådare, och gör det gärna i klädsel från 30-60-tal.

Riksettanrallyt arrangeras årligen på på Kristi Himmelfärdsdag och går längs med den gamla huvudleden R1. Rallyt och startar både i Örkelljunga och Jönköping. Utmed vägen finns ett antal samlingsplatser där man som deltagare också kan starta sitt rally. Mer info om starttider och målgången kommer inom kort. I år sker det stora slutmålet på Bredasten, strax utanför Värnamo. Här möts bilar, människor och aktiviteter i en härlig folkfest.

Har du ett fordon som klassar in som veteran- eller entusiastfordon är du varmt välkommen att delta i rallyt. Om inte - kom som åskådare! Välkomna tillbaka till 50-talet den 10 maj på Bredasten i Värnamo!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
10 Maj
Torsdag 10 maj 2018 11:00 Bredasten

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 703919464
Kontaktperson
Karin Fritz
E-post
karin@visitvarnamo.se
Arrangör e-post
karin@visitvarnamo.se

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 188 meter
Hotel Vidöstern i Värnamo är ett fullservicehotell som har öppet dygnet runt. Vi ligger precis i knutpunkten mellan väg 27 och E4:an. Hos oss kan du trivas och må väl. Vi erbjuder prisvärt boende i 57 moderna och fräscha rum, fri parkering och fri tillgång till bastu.
Vandrarhem och grupplogi

Store Mosse nationalpark, STF Vandrarhem

Avstånd: 15,8 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Tor 10 maj 2018 11:00 - 11:00 @ Bredasten
OK

Karta


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Visit Värnamo
Järnvägsplan 1, Värnamo
+ (46) 0370-188 99
info@visitvarnamo.se
Öppet året om