MUSIKCAFÉ: JÖNKÖPINGS SINFONIETTA - INSTÄLLT!

Område: Värnamo
Arena/Plats: Gummifabriken
Kategori: Evenemang, Kultur och konst, Musik, teater och nöje
Datum: Söndag 5 apr 2020

Söndag den 5 april kl. 16.00 är det Musikcafé i Gummifabrikens Auditorium. Evenemanget är tyvärr inställt! På grund av situationen just nu ställs många evenemang in eller flyttas fram.

Ovan vid konserter? Då är det här något för dig! Musikerna i Jönköpings Sinfonietta har själva valt ut det bästa av klassisk musik för en njutbar stund med orkestern. Dirigent är Per Otto Johansson.

Förvänta dig en kväll full av klassiska pärlor som likt pärlor på ett halsband satts ihop till ett program i Musikcaféserien. Gott och blandat och något för alla i en spelning där publiken tryggt guidas framåt av våra musiker. Vi bjuds på verk av kompositörer som Mozart och Beethoven och nordiska tonsättare som svenske Lars-Erik Larsson.

Per Otto Johansson dirigerar till vardags såväl operaproduktioner som symfoniorkestrar och vi ser fram emot att se vad han gör i detta mindre format! Mer om honom hittar du här: www.smot.se/medverkande/per-otto-johansson (se länk nedan)
Jönköpings Sinfonietta är en modern symfoniorkester vida uppskattad för sin klang och precision.

Arrangör: Kulturförvaltningen i samarbete med Smålands Musik och Teater, Musikkåren Lyran, Värnamo Kammarkör och Kulturskolan.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
5 Apr
Söndag 5 apr 2020 16:00 - 18:00 Gummifabriken

Kontaktinformation

Bra att veta

Prisinformation
120 kr vuxen Fri entré ungdom upp till 20 år

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Store Mosse nationalpark, STF Vandrarhem

Avstånd: 12,2 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Visit Värnamo
Järnvägsplan 1, Värnamo
+ (46) 0370-188 99
info@visitvarnamo.se
Öppet året om
Build: 2020-03-31 12:59:26, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-5670.cbischannel-330.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails