Dansföreställningen Skirtpower

Arena/Plats: Gummifabriken
Kategori: Evenemang
Datum: Tisdag 17 mar 2020

Föreställningen Skirtpower framförs av Danskompaniet SPINN och handlar om kjolen som tvetydigsymbol för samhällets syn på våra kroppar.

Danskompaniet SPINN är ett professionellt danskompani med bas i Göteborg. Vi brinner för danskonsten och för att utmana stereotyper kring vad dans är och kan vara. Det handlar om människor med olika funktionsvariationer och nya sätt att skapa och presentera danskonst. I vår värld är alla välkomna. Det handlar inte om hur många piruetter du kan göra, utan vad du vill säga med den piruett du gör.
Föreställningen Skirtpower handlar om kjolen som tvetydigsymbol för samhällets syn på våra kroppar. Om regler för manligt, kvinnligt och uttryck för sexualitet. Om att kjolen genom historien varit ett plagg som kommunicerat maskulinitet och makt, men där den idag är så tydligt kvinnligt kodad. Skirtpower är en studie kring förbjudna kroppar och förbjudna rörelser i kjol, om sexualitet och om makt. Och om ömhet.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
17 Mar
Tisdag 17 mar 2020 18:30 - 19:25 Gummifabriken

Kontaktinformation

Bra att veta

Prisinformation
100 kr vuxen 50 kr barn/skolungdom

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Store Mosse nationalpark, STF Vandrarhem

Avstånd: 12,2 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Visit Värnamo
Järnvägsplan 1, Värnamo
+ (46) 0370-188 99
info@visitvarnamo.se
Öppet året om
Build: 2020-01-28 13:17:32, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5670.cbischannel-330 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails