EN KVÄLL MED RADIOSPORTEN

Område: Värnamo
Arena/Plats: Gummifabriken
Kategori: Evenemang, Föreläsningar, Kultur och konst, [...]
Datum: Onsdag 23 okt 2019

Onsdag den 23 oktober kl. 19.00 när det En kväll med Radiosporten - Paul Zyra och Janne Rindstig i Auditoriet, Gummifabriken.

En kväll med Radiosporten - Paul Zyra och Janne Rindstig om konsten att måla bilder för de som inte kan se.
Paul Zyra har arbetat på Sveriges Radio sedan 1984, på Radiosporten från 1993. Han har bland annat bevakat fyra OS, VM i fotboll och handboll samt de största golftävlingarna. Numera är utgångspunkten Sveriges Radio i Jönköping, där han förutom att bevaka sport av riksintresse också hoppar in som nyhetsreporter på P4 Jönköping.
Janne Rindstig har arbetat på Sveriges Radio sedan 1987 och har i dag en tjänst som delas mellan Radiosporten och P4 Kalmar. Han har bevakat en rad VM och andra stora mästerskap i bland annat fotboll, bandy, ishockey, speedway, motocross och innebandy.
Paul Zyra och Janne Rindstig kommer att berätta historien om hur Radiosporten kom till, hur de arbetar just nu, vilken teknik som möjliggör att de hörs och vad som krävs för att skildra sporten så att lyssnarna kan "se" vad som händer på idrottsarenan.

Samarrangemang kulturförvaltningen, fritidsavdelningen och Sveriges Radio

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
23 Okt
Onsdag 23 okt 2019 19:00 - 20:00 Gummifabriken

Kontaktinformation

Bra att veta

Prisinformation
Fri entré

Närliggande boenden

Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 3,5 km
BOKA HOTELLRUM I VÄRNAMO - där mat ingår Det familjära hotellet med det perfekta läget! Letar du hotell i Värnamo, så ligger vi strategiskt väl till, vi finns vid sydsvenska krysset i korsningen mellan E:4 an och RV 27, mitt i Småland. När du bor hos oss så ingår middag på kvällen helgfria vardagar. Hotell Vidöstern erbjuder fri parkering, generösa öppettider, god mat och här har du även nära till många aktiviteter, såsom High Chaparral, Vandalorum, Apladalen och Bruno Mathsson center. Välkomna!
Vandrarhem och grupplogi

Store Mosse nationalpark, STF Vandrarhem

Avstånd: 12,2 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Visit Värnamo
Järnvägsplan 1, Värnamo
+ (46) 0370-188 99
info@visitvarnamo.se
Öppet året om