INVIGNING AV AVTRYCKET I KULTURARVSNODEN

Område: Värnamo
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang, Föreläsningar, Kultur och konst, [...]

Onsdag den 18 september kl. 17.30 inviger vi Avtrycket i stadsbiblioteket. Lämna avtryck och dela med dig av ditt radiominne till utställningen Älskade radio..

Avtrycket är ett rum där du kan dela med dig av minnen, att lämna avtryck. Dels genom att skriva ned dem på skrivmaskinen och lägga dem i lådan, dels genom att gå in på minnen.se hos Nordiska museet på datorn och lämna avtrycket digitalt. Syftet är dels att bevara minnena för eftervärlden, dels att inkludera dem i kommande utställningar.

Vi börjar med att samla in radiominnen till utställningen ”Älskade radio – från kristallmottagare till poddar” som har vernissage lördag 12 oktober. I utställningen visas utvecklingen både av radioapparater och sändningshistorien. Sveriges Radio och Radiomuseet är medarrangörer. Minnena kommer på något sätt åskådliggöras i utställningen.

I Rummet Avtrycket kommer det även att finnas tillgång till digitalt museum och olika databaser, samt visas filmer som museet spelat in på olika håll i länet.

Kontaktinformation

Kontaktperson
Lars Alkner
Arrangör e-post
kultur@varnamo.se
Webbsida
https://www.varnamo.se/uppleva-och-gora/evenemang.html

Bra att veta

Prisinformation
Fri entré

Speciella behov
Handikappvänligt

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Visit Värnamo
Järnvägsplan 1, Värnamo
+ (46) 0370-188 99
info@visitvarnamo.se
Öppet året om
Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5670.cbischannel-330.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails