BABYVISNING PÅ VANDALORUM!

Område: Värnamo
Arena/Plats: Vandalorum
Kategori: Guidade turer, Evenemang, Kultur och konst
Datum: Tisdag 10 sep 2019 - tisdag 10 dec 2019

Välkommen att upptäcka Vandalorums utställningar tillsammans med din bebis i åldern 0 – 15 månader. Babyvisningen riktar sig till dig som vuxen, men utgår ifrån vad de små barnen ser och reagerar på. Den sker i ett lugnt tempo och anpassas efter barnen – behöver vi en paus för amning eller blöjbyte så tar vi det. Det gör ingenting om barnen hörs! Ta gärna med bärsele så att bebisen också ser bra. Efter visningen finns det möjlighet att köpa fika eller lunch i restaurang Syltan.

Hela Vandalorum är tillgängligt med barnvagn. Det finns tillgång till skötbord och gott om plats i restaurang Syltan. Där kan man även få hjälp att värma medhavd barnmat. Vid fint väder kan barnvagnarna placeras på vår skyddade innergård där man har uppsikt över dem från restaurangen.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
10 Sep
Tisdag 10 sep 2019 10:00 - 11:00  
8 Okt
Tisdag 8 okt 2019 10:00 - 11:00  
12 Nov
Tisdag 12 nov 2019 10:00 - 11:00 Vandalorum
10 Dec
Tisdag 10 dec 2019 10:00 - 11:00  

Kontaktinformation

Kontaktperson
Johanna Gustafsson
Arrangör e-post
info@vandalorum.se
Webbsida
http://www.vandalorum.se/sv/babyvisning

Bra att veta

Prisinformation
Kostnad: entré 100 kr för vuxen, 80 kr för studerande och gratis för medlemmar i Vandalorums Vänner. Specialvisningen ingår i entrépriset. Begränsat antal platser.

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Store Mosse nationalpark, STF Vandrarhem

Avstånd: 15,4 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.
Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 321 meter
BOKA HOTELLRUM I VÄRNAMO - där mat ingår Det familjära hotellet med det perfekta läget! Letar du hotell i Värnamo, så ligger vi strategiskt väl till, vi finns vid sydsvenska krysset i korsningen mellan E:4 an och RV 27, mitt i Småland. När du bor hos oss så ingår middag på kvällen helgfria vardagar. Hotell Vidöstern erbjuder fri parkering, generösa öppettider, god mat och här har du även nära till många aktiviteter, såsom High Chaparral, Vandalorum, Apladalen och Bruno Mathsson center. Välkomna!

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Visit Värnamo
Järnvägsplan 1, Värnamo
+ (46) 0370-188 99
info@visitvarnamo.se
Öppet året om