THE MOST WUTHERING HEIGHTS DAY EVER VÄRNAMO 2019

Område: Värnamo
Arena/Plats: Åbroparken, Värnamo
Kategori: Evenemang, Musik, teater och nöje
Datum: Lördag 13 jul 2019

Det som började som ett rekord i England där flest personer iförda röd klänning skulle dansa till Wuthering Heights har spridit sig till ett event över hela världen! Vi samlas i röda klänningar och dansar till Kate Bushs låt Wuthering Heights.

Ta med dig hela familjen. Stora som små, flickor som pojkar, kvinnor som män är varmt välkomna! Ta med dig din fikakorg, vi övar lite och kl 15 genomför vi själva dansen. Tänk på att det är ett alkoholfritt och barnvänligt evenemang. Vi kommer att filma och ta kort under dansen.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
13 Jul
Lördag 13 jul 2019 13:00 - 16:00 Åbroparken, Värnamo

Kontaktinformation

Kontaktperson
Maria Grimstål
Webbsida
https://www.facebook.com/events/368582713957264/

Närliggande boenden

Vandrarhem och grupplogi

Store Mosse nationalpark, STF Vandrarhem

Avstånd: 12,8 km
Vandrarhem och grupplogi | Store Mosse är en nationalpark som består av den största orörda myrmarken söder om Lappland. Parken är en 15x12 kilometer stor myr med små öar. Här finns mer än 40 km vandringsleder på stigar och spångar. Mitt i Store mosse nationalpark finns två enkla, men exotiska, vandrarhem.
Hotell och pensionat

Hotell Vidöstern i Värnamo

Avstånd: 2,9 km
BOKA HOTELLRUM I VÄRNAMO - där mat ingår Det familjära hotellet med det perfekta läget! Letar du hotell i Värnamo, så ligger vi strategiskt väl till, vi finns vid sydsvenska krysset i korsningen mellan E:4 an och RV 27, mitt i Småland. När du bor hos oss så ingår middag på kvällen helgfria vardagar. Hotell Vidöstern erbjuder fri parkering, generösa öppettider, god mat och här har du även nära till många aktiviteter, såsom High Chaparral, Vandalorum, Apladalen och Bruno Mathsson center. Välkomna!

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Visit Värnamo
Järnvägsplan 1, Värnamo
+ (46) 0370-188 99
info@visitvarnamo.se
Öppet året om