Forest & Lake Hideaways

Adress: Åshuvud Björsbo 1, 33031 Kulltorp  visa karta
Område: Kulltorp

Campingplatser | Forest & Lake Hideaways är campingplatsen för dig som vill bo nära skog, vatten och svensk natur. Du hyr campingtomt för husvagn, husbil eller tält med eller utan el. Vi har även ett fåtal små och enkla övernattningsstugor med tillgång till dusch, toalett och kök i servicecenter på campingen.

Campingen ligger naturskönt i Västra Smålands skogar på en sluttning mellan två sjöar. Det finns stora ytor och gott om plats tack vare det kuperade landskapet som bildar naturliga avgränsningar med slänter, kullar med träd och stenrösen. Det är tillåtet med fribad på campingen vilket betyder att du kan välja att bada, basta och sola utan kläder om du vill. På gemensamma ytor som i receptionsområdet, vid grillplatsen mitt på campingen och vid servicebyggnader är klädsel obligatorisk. Det viktigaste är allas gemensamma intresse att leva nära naturen mitt i den Småländska skogen på det sätt du är bekväm med.

Skogen runt omkring bjuder på goda möjligheter till rekreation med många fina små skogsvägar för träning av olika slag eller vanliga promenader. Sommar och höst finns det gott om bär och svamp om vädret varit gynnsamt. Du simmar, fiskar eller ror i någon av de små sjöarna och umgås vid elden om kvällarna eller njuter av lugnet på någon avskild plats.

I nära anslutning till campingen ligger Stall Sonakull där du kan boka turridning med Haflingerhästar.

Hunden är välkommen med på campingsemestern.

Närmsta dagligvaruhandel och bensinstation finns i Kulltorp 3 km bort, på 10 km avstånd hittar du större utbud av dagligvaror, längre öppettider, restauranger, apotek, systembolag m.m.
Store Mosse är ett populärt besöksmål i närheten, Sveriges största vildmark söder om Lappland, med många vackra vandringsleder. Isaberg Mountain Resort har höghöjdsbana, uthyrning av kanoter och mountainbike, skidbacke och en välskött älgpark i naturlig miljö. High Chaparral är familjeparken med westertema bara km bort från Forest & Lake som blir din oas av ostörd natur efter spännande utflykter.

Recensioner

Faciliteter och service

Gemensam dusch Gemensamt kök

Bra att veta

Öppettider
Öppet 2016-04-01 - 2016-09-30 Öppet fullservice 2016-06-15 - 2016-08-30 08:00 - 22:00

Kontaktinformation

Mobilnummer
+46 732688000

I närheten av


Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Visit Värnamo
Järnvägsplan 1, Värnamo
+ (46) 0370-188 99
info@visitvarnamo.se
Öppet året om

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Smålands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.
Läs mer på www.nordictravel.se När det gäller bokning av evenemang kan även andra arrangörer förekomma.

Kundservice

Visit Värnamo
Järnvägsplan 1, Värnamo
+ (46) 0370-188 99
info@visitvarnamo.se
Öppet året om
Build: 2020-09-21 16:12:58, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-5670.cbischannel-330.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails